Skocz do zawartości

NewDiabloMod.pl - DiabloMod, Cod Mod, BF2

Aesthetica phpBB - Szablon vB phpBB by przemo

Aesthetica phpBB - Szablon vB

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 jakowskiuki

jakowskiuki

    Informatyka inż. 2012-16

  • Administrator
  • 4 657 postów
917
  • LocationPiotrków Tryb.

Napisano 26 stycznia 2012 - 18:43

Nazwa: subSilver
Autor: --
Screen: Dołączona grafika
Download:
http://newdiablomod.pl/DL/Aes_phpBB.rar


#2 taken.

taken.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 10 lipca 2012 - 20:46

Właśnie zainstalowałem ten styl i ładny jest... ale w wyświetlaniu profilu nie ma wszystkich informacji i nie mam możliwości dodania ostrzeżeniea czy też edycji zezwoleń użytkownika ; o

jak temu zaradzić?

proszę o odp.

#3 Gucio

Gucio

    Global Moderator

  • Moderator
  • 2 684 postów
152

Napisano 10 lipca 2012 - 23:33

W panelu admina szukałeś?

Jestem pewny, że to nie jest od szablonu lecz ustawień.

Pomogłem Ci? Odpowiedziałem na Twoje pytanie? Dodałem grę/film/program/e-book który szukałeś? Daj mi Dołączona grafika
Wszystkie Gry/Programy/Filmy/e-booki które dodałem są w PEŁNYCH wersjach

Dołączona grafika

Regulamin Forum

Regulamin Diablo/COD

Cennik NewDiabloMod.pl
Dołączona grafika


#4 taken.

taken.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 11 lipca 2012 - 08:24

lecz na wszystkich innych stylach działa (testowałem na 7 innych stylach i wszystko jest jak być powinno) -,- tylko tu mam taki dziwny widok profilu i brak możliwości dodania ostrzeżenia, edytowania zezwoleń z profilu danego użyttkownika...

ss: http://speedy.sh/Cpdbb/profil.bmp

jak widać brak kilku informacji i opcji "dodaj ostrzeżenie" "zezwolenia" itp ;/ wiem że to pod vB ale można coś z tym zrobić?

styl jest świetny więc jestem w stanie nawet zapłacić za edycje go, pomoc w ogarnięciu mojego problemu !

#5 taken.

taken.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 12 lipca 2012 - 21:25

refresh ; )

#6 glonek

glonek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 17 sierpnia 2012 - 14:56

Witam. Szablon działa? Bo kilkakrotnie instalowałem go na moim forum i nie działał zmienia się tylko belka i tło sb: http://gamezoone.pl/przemek/index.php
Nawet skrypt php wgrywałem od początku i nic to nie dało. Proszę o pomoc.
Przepraszam za spam, poradziłem sobie już z tym problemem.
Pozdrawiam.

#7 jakowskiuki

jakowskiuki

    Informatyka inż. 2012-16

  • Administrator
  • 4 657 postów
917
  • LocationPiotrków Tryb.

Napisano 17 sierpnia 2012 - 15:25

Odinstaluj i zainstaluj szablon subSilver.

Cytat

Przepraszam za spam, poradziłem sobie już z tym problemem.
Pozdrawiam.

Jesli poradziles sobie inaczej to napisz w temacie.

#8 glonek

glonek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 20 sierpnia 2012 - 22:40

Wystarczyło wyczyścić cache:D

#9 jakowskiuki

jakowskiuki

    Informatyka inż. 2012-16

  • Administrator
  • 4 657 postów
917
  • LocationPiotrków Tryb.

Napisano 20 sierpnia 2012 - 22:43

Kto co lubi.
Z usun i zainstaluj tez nie ma duzo roboty ;)

#10 EveryOne

EveryOne

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 postów
0

Napisano 22 grudnia 2012 - 20:55

ja mam problem ponieważ na tym szablonie nie mogę zainstalować forum_images ani bota autozamykacza... Pomożecie?

Sorka za odkopanie.

#11 smolak98

smolak98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 postów
0

Napisano 24 grudnia 2012 - 09:21

Witam !!! Mam następujący problem : Ponieważ na tej stronie jest u góry katalog AMXBANS. Ja już mam swoje amxbans tylko nie wiem jak zrobić to : chcę zrobić tak że jak nacisne na ten katalog amxbans to żeby mnie odsyłalo do linku (czyli do mojego amxbans)

#12 EveryOne

EveryOne

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 postów
0

Napisano 28 grudnia 2012 - 15:49

Wejdź w overall_header.tpl i znajdź tam

Cytat

<li class="selected"><a class="navtab" href="#">AxmBans</a></li>

i w

Cytat

<a class="navtab" href="#">

zmień # na adres do AmxBans

#13 taken.

taken.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
0

Napisano 28 grudnia 2012 - 23:40

Witam.

Wróciłem do tego stylu i nadal z widokiem profilu lipa. Mianowicie po wejściu na profil użytkownika nie widać jego postów, opcji "dodaj ostrzeżenie" itp.

może można to ustawić... Ale na innych stylach działało pięknie tylko tu coś nie widać tego...

Jutro dam ss jeśli nie wiecie o co chodzi : )

#14 Ziolek

Ziolek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 postów
0

Napisano 10 października 2013 - 19:46

Witam Styl jest super ! Tylko mam problem z ostrzezeniami ! mianowicie ich brak ! naprawilem rowniez lekko styl profilu
! wyglada on tak :               Prosze autora o kontakt na gg 13219984 lub steam Pionek703 ! jezeli chcecie pomocy z tymi danymi statystykami rowniez mozecie pisac
Dołączona grafika



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych