Dowiedziałem się od kumpla o fajnym serwerze od kumpla (POZDRO POCWICZ), troche pograłem, nawet dobrze mi szło, odrazu połowa serva zaczęła krzyczeć :
Guns WH
Guns Aim
i tak w kółko, szczególnie Shakal i Fitality (dokładnej pisowni nie pamiętam ;p)
Odrazu chce zaznaczyć, że mam steam i gram w csa ponad 3 lata.
5 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 15 September 2010 - 19:41
To nie Cheat, to jest tzw. Skill
#2 OFFLINE
Napisano 15 September 2010 - 19:43
Dostosuj sie do wzoru:
http://newdiablomod.pl/topics43/wzor-skargi-na-gracza-admina-vt681.htm
Masz problem ,pisz na PW / STEAM .
#3 OFFLINE
Napisano 16 September 2010 - 13:28
Shakal wiecznie placze jak go ktos zabije ;] wiec przywyczaisz sie
a Fitality to tez mega Noob przechodzi z `1 teamu do 2 tam gdzie wygrywaja i co minute wpisuje /rank i /top15 i gra tylko dla statsow ^^ tez nie lubie tych dwoch zer xD
a Fitality to tez mega Noob przechodzi z `1 teamu do 2 tam gdzie wygrywaja i co minute wpisuje /rank i /top15 i gra tylko dla statsow ^^ tez nie lubie tych dwoch zer xD
#4 OFFLINE
Napisano 16 September 2010 - 13:43
po pierwsze nesarions ty sie huuju nie odzywaj ja w przeciwieństwie do ciebie na wh nie jade i mi ani razu ssow nie robili tobie juz chyba ze 100 razy, ale coz ANTY SS robi swoje
#5 OFFLINE
Napisano 16 September 2010 - 15:45
Masz 2 ostrzezenia uspokoj sie synu :) sie pisze ch*** jak cos to raz:D
Nie ma czegos takiego jak anty SS dawno temu jakis bot puscil w obieg jakies plotki i teraz dzieci takie jak ty sie tym bronia ze ktos jest lepszy od Ciebie pokaz mi cos takiego jak anty SS daj link to pogadamy :)
A to ze tobie nie robili SS tzn ze jestes slaby.
Screen to juz zrzut ekranu niestety mozna przerobic foty zeby nie bylo widac jak ktos sie zna na tym ale latwo sprawdzic czy plik nie zostal modyfikowany itp..
Nawet nie wiesz co to jest Skill bo zeby to bylo tp czy FFA to bys mnie wyzywal od aimow pocwicz i nie osmieszaj sie a jak mam WH to wypad na spec i zrob demo malolacie.
Ogolnie temat powinien byc zamkniety juz dawno sorry za OFFtopa ale te dziecko mnie irytuje.
Nie ma czegos takiego jak anty SS dawno temu jakis bot puscil w obieg jakies plotki i teraz dzieci takie jak ty sie tym bronia ze ktos jest lepszy od Ciebie pokaz mi cos takiego jak anty SS daj link to pogadamy :)
A to ze tobie nie robili SS tzn ze jestes slaby.
Screen to juz zrzut ekranu niestety mozna przerobic foty zeby nie bylo widac jak ktos sie zna na tym ale latwo sprawdzic czy plik nie zostal modyfikowany itp..
Nawet nie wiesz co to jest Skill bo zeby to bylo tp czy FFA to bys mnie wyzywal od aimow pocwicz i nie osmieszaj sie a jak mam WH to wypad na spec i zrob demo malolacie.
Ogolnie temat powinien byc zamkniety juz dawno sorry za OFFtopa ale te dziecko mnie irytuje.
#6 OFFLINE
Napisano 16 September 2010 - 17:44
Dokładnie - za zgodą kolegi - wbiłem na jego nick
Po godzinie grania zauważyłem ciągle teksty w stylu : ,,ale on ma aima" ,,ciekawe skąd on wiedział że ja tam jestem" ,,Wbije cheater i myśli że jest fajny..."
Co ciekawe 3 adminów było na serwie i nic
No sory ale po to jest taka zasada żeby takim osobom dać grzecznego kicka bo to jest denerwujące lekko mówiąc i grać się nie da bo kurwica bierze na maxa
Widziałem jak kolega gra - to że ktoś ma skilla i słuchawki nie znaczy że ma wh/aima co często dzieci nie odróżniają...
Co ciekawe - jak wejdę na swoim nicku to nikt mi nic takiego nie napisał... Jak widać - ktoś kto raz zobaczy nick i pomyśli że ma cheata to już dalej tak myśli.
Jak dla mnie temat close[no niestety matez - nie masz dowodów ;/ ] i oskarżanie BEZPODSTAWNE o cheaty powinno kończyć się banem na 1h/2h/5h a potem na dzień :)
P0zdro
edit: kdv jak masz pisać głupoty to już lepiej w ogóle nic nie pisz...
Po godzinie grania zauważyłem ciągle teksty w stylu : ,,ale on ma aima" ,,ciekawe skąd on wiedział że ja tam jestem" ,,Wbije cheater i myśli że jest fajny..."
Co ciekawe 3 adminów było na serwie i nic
No sory ale po to jest taka zasada żeby takim osobom dać grzecznego kicka bo to jest denerwujące lekko mówiąc i grać się nie da bo kurwica bierze na maxa
Widziałem jak kolega gra - to że ktoś ma skilla i słuchawki nie znaczy że ma wh/aima co często dzieci nie odróżniają...
Co ciekawe - jak wejdę na swoim nicku to nikt mi nic takiego nie napisał... Jak widać - ktoś kto raz zobaczy nick i pomyśli że ma cheata to już dalej tak myśli.
Jak dla mnie temat close[no niestety matez - nie masz dowodów ;/ ] i oskarżanie BEZPODSTAWNE o cheaty powinno kończyć się banem na 1h/2h/5h a potem na dzień :)
P0zdro
edit: kdv jak masz pisać głupoty to już lepiej w ogóle nic nie pisz...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty